Salı, Ocak 01, 2008

Gökhan Erola haksızlık oldu!

Önce bütün Blog misafirlerimin yeni yilini kutlar, sevgi ve saygilarimi iletirim. Ayni zamanda Türkiyemize dürüst ve iyi kalpli insanlarin sorumlu mevkilere gelip, kurallari her yönden daha hakli kullanmalarini dilerim. Insanligi masal gibi anlatan ve ayni zamanda insanlari hic hesaba almayanlara hesap soranlar olsun ve sanki yeni bir modaya uyarmis gibi herkes tarafindan devamli kullanilan INSANLIK kelimesi biraz daha yerinde kullanilsin ve insanlik görülsün. KONUSTUGU GIBI YASAYAN INSANLARA DAHA COK YER VERILSIN! Bunlar benim 2008 senesinde Türkiyemiz icin hayalini ettigim noktalardan ilkleridir.


Gökhan Popstar Alaturka birinciligini tam ve tam haksız yere kaybetti. O birincilik onun alninin yazisi ve hakkiydi. Kazanmamasinin tek sebebi Popstar Alaturkanin Politikasinin onun kazanmasina imkan verememesidir. Cok Günaha girildi ve bu günah yakinda ceza olarak popstar alaturka programinda degisiklik yapilmasina ihtiyac gösterecek. Programda aksaklik ve mecburi degismelerle Gökhana yapilan haksizlik tekrar hatirlanacak. Gökhan yinede türkiyenin cok saygi duyulan ve sevilen bir sanatcisi olarak tarihe gececek ve azerbeycanli dostlari onu ellerinin üzerinde tasiyip türkiyeyi utandiracaklar.

Rüyamda popstar alaturka yarismacisi Gökhanin elindeki dopdolu su bardagini elinden alip yere attiklarini gördüm. Sular yere dökülünce bir büyük göl gibi oldu ve popstar alaturka levhasini kapatti, isiklari söndürdü. Benim hislerime göre, yukaridada yazdigim gibi, bu rüya popstara gelecek zararla ilgili. Önümüzdeki haftalarda gazetelerden okuyacagimiz, programi aksatacak ve mecburi degistirecek Popstar Alaturka ile ilgili üzüntülü haberler Gükhana yapilan haksizligin bir tür cezasi olacak. Para icin bütün insanlik haklarini ayaklariyla cigneyenler anlayacaklarki, hersey malesef parayla olmuyor..


Bende Gökhan Erola candan basarilar diliyorum ve bu haksizliga cok üzülüyorum. Harun kardesimizin bu olayda hic bir sucu yok.. Onada cok basarilar diler, sevgilerimi sunarim.