Cuma, Nisan 17, 2009

Türkiye, ya bir mucize olacak yada Izlanda gibi iflas edecek!

Malesef öyle.. Insallah mucize olurda o günleri görmeyiz..

Iflas eden bir ülkenin halkina yasam korkusu ve duadan baska bütün aydinlatan yollar kapanir. Eger bir mucize olursa hic olmazsa gelecege güven insanlari mutlu eder, kuvvet verir, problemlerini cözecek yollara götürür!

Simdiki günlerde edilen duanin faydasi bu kabusu bitirmek olursa türkiye yakin gelecekte yabanci ülkelerin saygi gösterdigi bir ülke olarak cuk diye daha yakisan yerini alir.

Ben mucizeye inandigim icin simdiden türkiyenin aydinlik günlerine seviniyor ve bütün vatandaslarima gecmis olsun diyecegim günün gittikce yaklastigina inaniyorum.

Nasrettin hocanin dedigi gibi bir gün Yorgan gitmis, Kavga bitmis olacak. Apacik servis edilen haksizliklara simdi korkudan seslerini yükseltmiyenler utanctan bütün aynalarini kiracak. Cok ayna kirilacak fakat, insallah bu sefer herkes demokrasinin ne oldugunu ve degerini daha iyi anlayacak.. En gec 2009lardan sonra benim söylediklerimin yavas yavas hakikat olacagindan kimsenin süphesi kalmiyacak. Ve sonunda ne güzel kaval caliyor denilen Cobanin koyunlari yavas yavas sürüyü, cobanda kaval calmayi birakacak..

Hiç yorum yok: