Cuma, Eylül 18, 2009

Cem Garipoglu, Hayyam Garipoglu, Süreyya Karabulut ve Cemil Baran

Cem Geripoglunun yakalanmasindan bir kac saat önce yazdiklarim hemen hemen dogrulandi, Cem bulundu. Daha öncedede yazdiklarima dikkat edilirse, Baba ve anne Garipoglundan daha cok, amcasi Hayyam Garipoglu benim rüyalarim ve meditasyonlarimda cikmisti. Tabiiki bazi yazmadigim hislerim oldugu halde onlara dayanan gizemli cümleler kurmustum. Bazilarini ilerde acikliyacagim, daha cok erken, Cünkü cinayetin en kisa yoldan cözülmesinin 100% istendiginden daha emin degilim.

Bugünkü meditasyonumda Cemil Baran ve Süreyya Karabulutu gördüm. Ikiside kucaklasmis, dertlesiyor ve cocuklar gibi agliyorlardi. Bir asfalt yolun kenarinda, özel bir arabaya yaslanmis oturuyorlardi. Uzaktan gärünen suyun bir denizmi yoksa gölmü oldugunu bilemiyorum. Süreyya beyin üstünde cizgili bir pijama, Cemil Baranin üstünde siyah bir pantalonla kirmizi bir gömlek vardi. Arabanin kapisinda Fevzipasa acil servisi yaziyordu. Icler acisi bu görüntü benide cok hislendirdi ve aglatti.. Bu meditasyondan elde ettigim hislerimi simdi sizlerle paylasmak istiyorum.

Cemil Baran kamuoyuna anlatilanlardan daha cok detaylar biliyor ve söyledikleri katiyen hayal ürünü degil. Hayyam Garipoglu bütün önemli bilgileri bilen merkez kisi, ayni zamanda cok hirsli, cok kuvvetli ve yolunun sonuna kadar nasil olursa olsun ulasan bir sahsiyeti var.

Cemil Baran cok korkuyor ve korkusu uydurma degil, ciddi bir sorun. Bu ise para icin girmis ve bu kadar karisacagini hic beklememis. Safligindan kaynaklanan ve kendisi daha basarili insanlarlada güresebilecek durumda bir kisi sanip, büyük hata yapmis. Simdi hayat korkusu icinde, kontrolsuz aciklamalari ile adeta kamuoyuna yalvariyor, beni koruyun diye.

Anne Karabulutun fakat daha cok baba Karabulutun ve Cemil Baranin cok dikkatli olmalari ve kendilerini iyi korumalari lazim. Eger Karabulut ailesindeki fertler azalir ve susmak mecburiyetinde kalirlarsa, Cem Garipoglu konusu bir kac ay boyunca yogun telasli ve gayet planlanmis bir kamuoyu tiyatrosuna cevrilir ve yavas yavas unutturulur. 11190910 21:21 O.S.E

Link: 16.09.2009 Münevver Karabulut cinayeti ve Cem Garipoglu

Link: 07.09.2009 Münevver Karabulut cinayeti ve esas sebebi..!?

Link: 03.09.2009 Süreyya Karabulut'a Haksizlik ediliyor.. Günah oluyor..

Link: 19.07.2009 Yakinda Cem Garipoğlu Yakalandi" diye haberler okunacak.

Link: 11.06.2009 Münevver Karabulut, Cem ve amcasi Hayyam Garipoğlu- Meditasyon

Link: 01.05.2009 Cem Garipoğlu ve Mehmet Nida Garipoğlu - Rüya

Hiç yorum yok: